Hoe werkt H&R

H&R bouwkundig ingenieursbureau nijmegen is de spil in uw bouwproces.maar werkt ook aan afzonderlijke taken uit de verschillende fases. Wij denken mee, zijn flexibel en accuraat en maken ruimte voor creativiteit.

H&R funktioneert als klankbord voor de verschillende betrokkenen bij een bouwproces.
Van grote nieuwbouwprojecten tot kleine aanpassingen in bestaande bouw. Zowel voor
architecten en aannemers als voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we deskundig en onderbouwd advies geven over de meest uiteenlopende processen van de bouw: van ontwerp tot oplevering en van planning tot toetsing aan wetgeving.

Ook het analyseren en toetsen van bouwplannen onder meer op efficiency, regels en kosten behoort tot onze werkzaamheden. We hebben diepgaande kennis over het bouwproces en kunnen goed logisch denken. H&R zorgt voor gedetailleerd uitgewerkte tekeningen en plannen, zonder de creativiteit van de architect te beperken. Integendeel! Ons werk levert juist vaak meer ruimte en geld op voor creativiteit.

H&R is een jong en ambitieus bouwkundig ingenieursbureau. Het is opgericht in het voorjaar van 2002 en bedient de bouw- en architectuurwereld met kwalitatief hoogstaand tekenwerk.
Ons team bestaat uit medewerkers die minimaal op HBO-niveau zijn opgeleid.

We laten uw project vlot en soepel verlopen. Onze medewerkers zijn breed georiënteerd en beheersen zowel de grote lijnen als de details van elke fase van het bouwproces. H&R treedt op als spil van een bouwproject, maar werkt ook aan afzonderlijke taken uit de verschillende fases.

Hieronder ziet u een selectie van de opdrachtgevers die wij bedienen. In het menu links ziet u voorbeelden van processen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Architect

H&R is een toegewijde partner voor architecten. Bijvoorbeeld voor het tekenwerk wanneer u capaciteit tekort komt. Maar ook kleinere architectenbureaus kunnen op deze manier toch grote projecten aannemen zonder dat dit te veel impact heeft op de overige werkzaamheden van uw bureau.

Projectontwikkelaar

Voor projectontwikkelaars verzorgt H&R eenduidige tekeningen waarop de randvoorwaarden van het gebouw duidelijk zijn. Hierdoor is H&R in elke fase van het bouwproces een praktische en vaak economisch interessante partner voor projectontwikkelaars.

Aannemer

H&R werkt en denkt praktisch. Wij zijn in staat een realistische vertaalslag te maken van de tekeningen van de bouwaanvraag naar de werktekeningen. Daarnaast verzorgen wij complete aanvragen voor bouwvergunningen waarin de wensen van de opdrachtgevers tot in detail verwerkt zijn. Dat maakt ons bij uitstek een geschikte partner voor aannemers.

Particulier

Particulieren kunnen bij ons terecht voor bouwkundige tekeningen en begeleiding. Wij vertalen uw idee naar een tekening waarmee u een bouwvergunning kunt aanvragen en waarvan een aannemer kan bouwen.

H&R bouwkundig ingenieursbureau nijmegen